Ispanija: Vėl į Andalūziją I dalis

2016-11-15 14:26

Visada maniau (ir nežinau, kodėl), kad tavo šalis - Italija :-)
Patiko jūsų kelionė. Smagiai sužiūrėjau video :-), net garsiai nusikvatojau skaitydama vietą apie Mergelės Marijos vaidenimąsi :-) O pabaigai noriu į jūros gėrybių puotą...

2016-11-16 12:42

Ir vėl Ispanija, Ispanija ))), bet gerai gi ten. Svarbaiusia šilta. ))) Apartamentai kokie smaguoliški. Buvo tie dryžuoti užtiesaliukai?
O atmosferą visada perteikti kitiems labai sudėtinga- reikia pačiam tai pajausti.

2016-11-16 17:02

Italija irgi gerai, bet po trijų dienų tie miltiniai patiekalai, kad ir labai skanūs, bet pradeda strigt, net užgeriant vynu - aš daugiau žuvies ir daržovių gerbėja :)) O Tą puotą galima būtų suorganizuot kada :)))
Ne, Arūna, dryžuotų užtiesaliukų nebuvo, o dėl užstrigimo Ispanijoj, taigi pati žinai kaip būna - pas kai ką irgi Vokietija - Austrija kasmet :))

2016-11-17 08:16

Pas mus pateisinama priežastis- draugus reikia aplankyti )

2016-12-02 15:01

Nu jau taip paimt ir pareikšt, kad Itališka virtuvė faktiškai tik ant miltinių patiekalų pastatyta tai labai drąsu. :))

O kas liečia autonuomas, tai visada jie ras kaip nusukt pinigų. Mano brolis sako "jei man kada reikia nuomotis, tai imu iš Avis ar iš Hertzo ir ramu, kaina didesnė, bet jokių nesąmonių nepriskaičiuoja ir nervų gadintis nereikia". O juk tiesa. Man gi kartą yra to insurance4carhire draudimo nepriėmę. Rado progą ir pasinaudojo - nori mokėt debetine? Tai pirk mūsų draudimą, mums dzin, kad jau turi.

2016-12-06 14:39

Na, pica, lazanja, makaronai, gnocchi, ravioli - manau tai miltiniai patiekalai, o žuvies ar mėsos keptų ant grotelių ir su daug daržovių, kaip aš mėgstu, ten tikrai mažai kur gausi :)

2016-12-07 11:23

Tai žinoma, kad miltiniai. Tik turėjau omeny, kad nėra Italijos visa virtuvė vien miltiniai patiekalai, lygiai taip pat, kaip ir mūsų nacionalinė virtuvė nėra gi vien ant bulvių pastatyta. :)